Обръщам се към всички настоящи и бъдещи пациенти на инвитро клиника Adella Fertility Clinic.

От дълго време обмислям важна за мен и от значение за пациентите, професионална трансформация. 

Поради високата натовареност и физически недостатъчно време да бъдат обслужени всички жени, взех дълго обмислено решение. Ще се концентрирам върху репродуктивната хирургия и проблемите със спонтанните аборти. В тази връзка, временно ще преустановя пряката работа с инвитро. 

Ключово значение за всяка успешна бременност е създаването на перфектна среда и условия, която да доведе до здраво износване на плода и да завърши с раждане на живо и здраво бебе. При голям процент жени се наблюдава нужда от репродуктивна хирургия. За съжаление, много пъти, пропуснати и невидяни дефекти, са причина за спонтанните аборти в ранна и напреднала бременност. Силно вярвам, че по този начин ще мога да помагам на много повече семейства да осъществят мечтата си за дете. Така ще се сведе процента на абортите до минимум. 

Всички пациенти, с които се срещаме по повод предстоящи инвитро интервенции, могат да бъдат спокойни, защото ще продължат да бъдат в най-добрите ръце – тези на моята екипна половинка – Д-р Петра Македонова. Заедно с нея ще обсъждаме и консултираме случаите по всяко време на процедурата.

Скъпи семейства, аз винаги ще бъда до вас, за да помагам да посадим семенцето на живота!

Бъдете здрави и щастливи. До скоро. 

Д-р Александър Калчев

Adella Fertility