ekip_invitro_klinika

 

Уважаеми пациенти, 

Гордеем се, че създадохме инвитро клиника Адела с много любов и грижа към пациента, заедно с екип от дългогодишни професионалисти в сферата на репродуктивната гинекология. Нашата основна мисия е да предоставяме качествена и персонална грижа на двойките с репродуктивни проблеми и в тази връзка в екипа ни настават някои промени. Д-р Александър Калчев ще преустанови пряката работа с инвитро и ще се фокусира основно върху репродуктивната хирургия и проблемите със спонтанните аборти.

Той остава партньор на клиниката и ще работи рамо до рамо с Д-р Петра Македонова при извършването на инвитро процедурите на неговите пациенти. Всички започнати до този момент процедури ще бъдат завършени от него и екипа му.

Също така, Д-р Калчев ще продължи да извършва репродуктивна хирургия в Адела Клиник, като операциите, както досега, ще бъдат насрочени и извършени от него и екипа в клиниката.

Д-р Македонова и Д-р Калчев продължават да работят съвместно, като желанието на всеки е да предостави най-добрата грижа на пациента за постигане на най-съкровенната мечта – появата на нов живот!

Благодарим на всички, които ни се довериха и ще продължат да се борят заедно с нас!

Adella Fertility