На 29 април завърши третото издание на кампанията Ние даряваме живот. В рамките на 2 месеца повече от 50 двойки подадоха документи и споделиха своята история с надеждата да бъдат една от късметлийските двойки, които ще спечелят безплатна инвитро процедура с включена стимулация в клиника Адела Фертилити. Интересът и тази година беше изключително голям, като записалите се двойки бяха от всички региони на България.

11 април беше късметлийски за Росица Георгиева, която беше изтеглена от д-р Петра Македонова на живо във Фейсбук. Тя и нейният съпруг ще имат възможност да извършат цялостна инвитро процедура с включена стимулация в клиниката, лично следени и консултирани от д-р Петра Македонова и главния ембриолог Валентин Пенчев.

Благодарим на всички двойки, които ни се довериха и взеха участие. От сърце се надяваме, че и третото издание ще бъде също толкова успешно и след време ще може да ви споделим щастливата развръзка. Благодарим на нашите партньори от списание 9 месеца, които сърцато застават зад каузата и заедно се борим за сбъдването на тази, така съкровена за всеки родител мечта.

Adella Fertility