Инвитро кампания „Ние даряваме живот“ III

Скъпи приятели!

С началото на месец март стартирахме и третото издание на кампанията „Ние даряваме Живот“. Щастливи сме, че отново ще имаме възможност да зарадваме една двойка с репродуктивни проблеми, като им дарим безплатна инвитро процедура, с включена стимулация.

Изключително горди сме от успеха на предишните две издания, като спечелилите двойки вече се радват на новите членове в семействата. Затова и сме уверени, че 2021 г. ще се окаже повече от щастлива за още една двойка с репродуктивни затруднения.

И тази година кампанията се осъществява с нашите дългогодишни партньори от списание 9 месеца, които приемат каузата присърце и се борят заедно нас за появата на нов живот. Процедурата и всички необходими прегледи и консултации ще бъдат извършени от д-р Петра Македонова, която е дългогодишен специалист в сферата на гинекологията и репродуктивната медицина.

Как да участвате?

За да се регистрирате за участие в кампанията, даряваща инвитро процедура, е необходимо да:

  1. Изтеглите декларация от ТУК, която да попълните и подпишете, след което да я изпратите на имейл editors@9meseca.bg (сканирана или на снимка).
  2. Разкажете своята лична история по пътя към мечтаната рожба.

Краен срок за записване: 

29 април 2021 г. (включително)

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребий, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, а тегленето ще се осъществи на живо във Фейсбук страницата на изданието.

! Можете да се запознаете с Общите Условия ТУК

За д-р Петра Македонова
Д-р Македонова е специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция. Завършва Медицински университет – София. През 2010 г. придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. Специализирала е по проблемите на стерилитета и методите за асистирана репродукция в Израел, Италия и Германия. Обучавана е в трансвагинална лапароскопия и операции в репродуктивната медицина в Льовен, Белгия. Има специализация по репродуктивна ендокринология и инфертилитет в Acacio Fertility Center в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ.

Всяка професия притежава своя чар, но не всяка работа може да се нарече „призвание“. Благодарна съм, че имам късмета да се докосвам ежедневно до чудото на новия живот, оставяйки следа. Най-вече в сърцата на бъдещите родители – онези, които са жадували да сбъднат мечтата си за дете. Екипът на клиниката преживява емоционално успехите. Понякога си мисля, че се вълнуваме повече от двойките. Приемаме лично историята на всяко семейство и се превръщаме в отбор, който има една обща цел. Дали има трудни моменти? Несъмнено, не забравяйте обаче, че е най-тъмно преди зазоряване. Ако паднем, падаме заедно – така и продължаваме, но не се отказваме. Рано или късно добрият резултат е налице.

Пожелавам късмет на всички участници в кампанията! Бъдете здрави!“.

 

Adella Fertility