jena s gol korem

Кампания “Месец на профилактиката за ендометриоза и аденомиоза”

Ендометриоза – една стряскаща диагноза, която хвърля в ужас много млади жени в репродуктивна възраст. Според Световната здравна организация, 1 от 10 жени в световен мащаб страдат от ендометриоза, като най-голямото им притеснение е, че то води до сериозни проблеми със забременяването. Въпреки, че все по-често се говори за ендометриозата и рисковете, които носи, информацията за тази толкова разпространена болест е оскъдна. Много пациенти с години се сблъскват с погрешни диагнози преди да разберат какво точно не е наред с тялото им.

Радваме се да обявим, че Adella Fertility Clinic ще се включи в кампанията „Месец на профилактиката за ендометриоза и аденомиоза“ организиран от Фондация Ендометриоза и репродуктивно здраве. Само през октомври всички жени с диагноза или съмнения за тези заболявания могат да направят преглед при нашите специалисти – д-р Семерджиева и д-р Калчев.

  • Датите за прегледи при д-р Семерджиева са 11 и 25 октомври
  • Д-р Калчев ще приема пациенти на 18, 28 и 31 октомври
  • Телефон за записване на часове – 0700 10 992

Освен предоставянето на адекватна медицинска информация, кампанията цели да даде достъп на пациентите до качествени специалисти, които познават заболяването и същевременно специализират в областта на репродуктивното здраве. Редовните гинекологични прегледи и навременна диагностика засега са единственият метод за профилактика на ендометриозата. Повече за кампанията може да прочетете тук.

Консултирайте се с нашите специалисти

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Fertility

petra semerdjieva