ЕндоМарт – световният месец за повишаване на информираността за ендометриозата започна. Всяка година Фондация Ендометриоза и репродуктивно здраве организират мащабна кампания, която цели да даде повече гласност на това заболяване и да помогне на жените с ендометриоза или съмнения за нея да получат адекватна помощ от надеждни специалисти.

Адела Фертилити Клиник отново ще се включи в инициативата за безплатни прегледи и профилактика на ендометриоза и аденомиоза с нашите доказани специалисти д-р Петра Македонова и д-р Иван Димитров. Всички желаещи пациенти, които вече са диагностицирани или имат съмнения, че имат ендометриоза, могат да си запишат час за консултация при тях.

Д-р Петра Македонова  – акушер-гинекологи репродуктивен специалист

  • 16 март

Д-р Иван Димитров – акушер-гинеколог и оперативенхирург

  • 22 март

Необходимо е предварително записване на час на телефон 0700 10 992, като трябва да поясните,  че се записвате за безплатен преглед/консултация в рамките на кампанията Ендо Март.

Според данни всяка 10-та жена в света страда от ендометриоза, като около 15% от тях са в репродуктивна възраст.  И въпреки че в днешно време все повече млади жени са диагностицирани с това заболяване, осведомеността сред обществото в България е много малка.

Малко известен факт е, че ендометриозата не просто влошава качеството на живот, но при ненавременно диагностициране и лечение може да доведе до сериозни репродуктивни проблеми. В тези случаи, от ключово значение е консултацията с квалифициран репродуктивен специалист или оперативен гинеколог с опит в третирането на ендометриоза, които да осъществят навременна диагностика и адекватно лечение.

Консултирайте се с нашите специалисти

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Fertility

petra semerdjieva