Д-р Петра Семерджиева

 

Инвитро специалистът на Адела Фертилити, д-р Петра Македонова, ще преглежда пациенти във Видин, като по този начин екипът на клиниката продължава инициативата си за предоставяне на качествени медицински услуги в сферата на репродуктивното здраве за все повече жени в България. Д-р Македонова ще гостува на Медико-дентален център „Омега“ на 17 и 18 юли, като в рамките на 2 дни ще се срещне с пациенти с репродуктивни проблеми от цяла Северозападна България.

Кабинетът за женско здраве във Видин е оборудван с най-съвременна ултразвукова техника за предоставянето на качествена и пълна акушеро-гинекологична грижа.

Д-р Петра Македонова ще извършва прегледи на двойки, за които мечтаната бременност се бави и имат притеснения и въпроси. Тя е специалист с дългогодишен опит в областта на гинекологията и репродуктивната медицина. Целта на гостуването е все повече жени да получават качествена медицинска грижа и достъп до доказани специалисти, които могат адекватно да отговорят на всички техни въпроси и притеснения.

За повече информация и записване на часове се свържете с Медико-дентален център „Омега” на телефон 0899 151 007

Adella Fertility