На 28 и 29 май 2022г. в инвитро клиника Adella Fertility ще гостува д-р Мурат Онал, един от водещите репродуктивни специалисти при лечение с донорски материал.  Това е трето посещение на Д-р Онал в клиниката, като той отново пристига по покана на Турмед Сървисиз и ще се срещне с всички пациенти, нуждаещи се от лечение с донорски материал. Прегледите ще се осъществят от д-р Петра Македонова, като те ще включват беседа и ехография и са подходящи за:

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки
  • Двойки в нужда от донорска сперма

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Двойки или жени без партньор (мъж), които се интересуват от селекция на пола на ембрионите

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорска сперма

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Жени в партньорски отношения с други жени, които се интересуват от реципрочно ин витро (когато яйцеклетките от единия партньор се оплождат с донорска сперма, а на другия партньор се прави трансфер на ембрионите)

*Закона в Кипър позволява на пациентки до 54 годишна възраст да се подлагат на лечение с донорски материал, стига здравето им да позволява износването на бременност.

Записването на часове се извършват единствено през сайта на на Турмед Сървисиз, където е необходимо да попълнете приложения формуляр. Имайте предвид, че местата са ограничени

За прегледите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви бъдат изпратени след като попълните формуляра. Също така е препоръчително да носите изследвания, които сте правили и смятате, че се отнасят към вашия случай. При трудности с попълването или въпроси, моля свържете се с представителите на Турмед Сървисиз на тел: 08 9999 7844, 08 9999 7878, 0876 7878 69.

Кипър е една от страните, където при лечението с донорски материал не е необходимо пациентите да са сключили граждански брак, а също така е възможно жени, без партньор, да се подложат на лечение с донорски яйцеклетки, сперма  или ембрион.  

Д-р Онал завежда ин витро отделението в клинка Gyno Life, Кипър, и има дългогодишна практика, част от която е придобил в болница Мемориал, Истанбул, под ръководството на проф. Семра Кахраман.

Центърът за репродуктивна медицина Gyno Life залага на високата успеваемост и удоволетворение на пациентите. Клиниката специализира тясно в лечение с донорски яйцеклетки и е ориентирана към пациенти от Великобритания и Европа. Клиниката е единствения център с 80-90% успеваемост в Кипър. Също така, Gyno Life разполага с голяма база донори и не се налага продължително изчакване, както на много други места.

Adella Fertility