Ние даряваме живот

Кампания „Ние даряваме живот“ II част

След големия успех на първото издание на кампанията “Ние даряваме живот”, организирана съвместно със списание „9 месеца“, решихме да стартираме отново каузата и да зарадваме още едно семейство с безплатна инвитро прецедура с включена стимулация

И този път нашите специалисти, д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев, се ангажират лично с кампанията и ще помогнат на една двойка с репродуктивни проблеми.

Кой и как може да участва?

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация.
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите отТУК.

***Двойките, които участваха в първата кампания, автоматично участват и във втората!

Начало на кампанията: 15 септември 2018 г.
Краен срок за записване: 10 декември 2018 г.

Дата на теглене: 21 декември 2018 г.

ВАЖНО!

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във Фейсбук страницата на клиниката, като ще бъдат съобщени първите имена на двойката. Екипът на списание “9 месеца” ще се свърже с печелившите.

IVF Specialists

Ние даряваме живот

Приятели, мечтаем да празнуваме новия живот. За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Ние от Adella Fertility Clinic и екипът на „9 месеца“ сме убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

Печеливши

В края на кампанията “Ние даряваме живот” получихме над 100 писма с личните истории на двойки, които желаеха да се включат в инициативата. На живо в страницата ни във Фейсбук, д-р Петра Семерджиева изтегли печелившата двойка – Михаела и Ангел, които получават безплатната инвитро процедура с включена стимулация. Видеото може да гледате тук.

Забележка:

Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват от „9 месеца“ ООД единствено и само с цел участие в настоящата инвитро кампания „Ние даряваме живот”, на списание „9 месеца” и Adella Fertility Clinic. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg. С участието си в инвитро кампания „Ние даряваме живот”, Вие се съгласявате „9 месеца“ ООД да предостави Вашите лични данни на Adella Fertility Clinic, за да участвате в подбора на двойката, която ще бъде изтеглена на случаен принцип и в присъствието на нотариус, и ще имате възможността да спечелите безплатна инвитро процедура с включена стимулация, която ще бъде осъществена в Adella Fertility Clinic!
Adella Fertility