hand

Стартира второто издание на инвитро кампанията „Ние даряваме живот“

Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез инвитро? Включете се във второто издание на кампанията на Списание „9 месеца“ и Adella Fertility Clinic – „Ние даряваме живот – II част“!
Стартираме отново каузата съвместно с нашите специалистите  д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев. Клиниката ще дари още една инвитро процедура с включена стимулация на семейство с репродуктивни проблеми. Целта на кампанията е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял – отново!

Кой и как може да участва?

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“, даряваща инвитро процедура, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация (по желание).
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите от ТУК.

***Двойките, които участваха в първата кампания, автоматично участват и във втората!

Начало на кампанията: 15 септември 2018 г.

Краен срок за записване: 10 декември 2018 г.

Дата на теглене: 21 декември 2018 г.

ВАЖНО!

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребий, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във фейсбук страницата ни, като ще бъдат съобщени първите имена на двойката.

Ние даряваме живот

Приятели, мечтаем да празнуваме новия живот. Съществуваме, за да ви помагаме в грижите за най-ценния дар – детето. До вас сме преди бременността, по време на 9-те месеца и след появата на бебето. За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Екипът на списание 9 месеца и професионалистите от Adella Fertility Clinic, сме убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

Забележка:

Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват от „9 месеца“ ООД единствено и само с цел участие в настоящата инвитро кампания „Ние даряваме живот”, на списание „9 месеца” и Adella Fertility Clinic. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg. С участието си в инвитро кампания „Ние даряваме живот”, Вие се съгласявате „9 месеца“ ООД да предостави Вашите лични данни на Adella Fertility Clinic, за да участвате в подбора на двойката, която ще бъде изтеглена на случаен принцип и в присъствието на нотариус, и ще имате възможността да спечелите безплатна инвитро процедура с включена стимулация, която ще бъде осъществена в Adella Fertility Clinic!

Adella Fertility