ТЕОДОРА НАЦКОВА

акушерка

Теодора Нацкова завършва средното си образование в Техникум по биотехнологии и химическа промишленост „ Проф. Асен Златаров“ – София.

През 2005 г. се дипломира като  акушерка в Медицински Университет  – София, Медицински колеж гр. Враца, а през 2009 придобива степен бакалавър в Медицински университет – София, Факултет „Обществено здраве“, специалност „Управление здравни грижи“.

За кратко работи като акушерка неонатологичен сектор в УМБАЛ „Св.Анна“, в продължение на пет години работи в родилна зала на ПСАГБАЛ“Св.София“, а от края на 2009 г. е акушерка в отделение по Асистирана репродукция в същата болница.

От 2012 г. и до днес е част от екипа на Д-р Петра Македонова за асистирана репродукция, работил в клиника „Д-р Малинов“- София, а сега в МЦ „Адела Фертилити“- София. Член е на ЕSHRE (Европейската асоцияция на специалистите по репродуктивна медицина).

Има завършен операционен курс, а също и основен курс за специалисти в репродуктивната медицина към ESHRE. Има ежегодни участия в наши и международни конференции свързани с акушерската и ин витро практика.

Adella Fertility