Кампания „Ние даряваме живот“

Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез инвитро? Включете се в кампанията  „Ние даряваме живот“!

Ние, от Adella Fertility Clinic и нашите партньори от Списание „9 месеца“ стартираме обща инициатива по случай 22-ия рожден ден на изданието за бременност и майчинство. Каузата се осъществява благодарение на специалистите от Adella Fertility Clinic – д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев, които ще дарят инвитро процедура с включена стимулация на семейство с репродуктивни проблеми. Целта на партньорството е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял.

Даваме начало на кампанията на днешния ден, Благовещение, защото вярваме, че това е една специална дата. В настоящия необикновен ден отбелязваме благата вест за раждането на Спасителя, която Архангел Гавраил съобщава на Дева Мария.

Днес списание „9 месеца“ също така навършва 22 години, като ознаменуваме порастването си със старта на благородната инициатива.

Кой и как може да участва?

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“ двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация.
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите от ТУК.

Начало на кампанията: 25 март 2018 г.
Краен срок за записване: 25 юни 2018 г.

ВАЖНО!

Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във Фейсбук страницата на изданието.

hand

Ние даряваме живот

Приятели, мечтаем да празнуваме новия живот. За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Ние от Adella Fertility Clinic и екипът на „9 месеца“ сме убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

Печеливши

Повече от 50 двойки се включиха в първото издание на съвместната ни кампания “Ние даряваме живот”. Александра и Петър са двойката, които бяха изтеглени на случаен принцип и спечелиха безплатната инвитро процедура. Тегленето на печелившите може да гледате тук.

Допълнителна изненада за всички участвали беше спонтанното решение на д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев да зарадват още една двойка, като им подарят медикаменти за една инвитро процедура. Видеото може да гледате тук.

Забележка:

Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват от „9 месеца“ ООД единствено и само с цел участие в настоящата инвитро кампания „Ние даряваме живот”, на списание „9 месеца” и Adella Fertility Clinic. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg. С участието си в инвитро кампания „Ние даряваме живот”, Вие се съгласявате „9 месеца“ ООД да предостави Вашите лични данни на Adella Fertility Clinic, за да участвате в подбора на двойката, която ще бъде изтеглена на случаен принцип и в присъствието на нотариус, и ще имате възможността да спечелите безплатна инвитро процедура с включена стимулация, която ще бъде осъществена в Adella Fertility Clinic!
Adella Fertility