В рамките на нашата непрекъсната ангажираност към подобряване на достъпа до качествени медицински услуги, сме горди да обявим, че Адела Клиник направи дарение на висококачествено медицинско оборудване към няколко болнични заведение в страната.

Дарението, което възлиза на повече от 40 000 лв., включва болнични легла, оборудване за баня и медицински кабинети, телевизори и беше разпределено между УМБАЛСМ Пирогов, МБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕООД гр. Дупница и МБАЛ Свети Иван Рилски – Горна Оряховица. Оборудването беше предназначено за болничните отделения, които имат най-спешна нужда от обновяване и беше посрещнато с огромна благодарност от целия медицински екип.

Горди сме, че с нашето дарение към болницата в Горна Оряховица сме подпомогнали кабинета по репродуктивно здраве, който предстои да се открие съвсем скоро и където д-р Македонова ще извършва безплатни прегледи на двойки с репродуктивни проблеми. Също така успяхме да помогнем и нашите партньори от фондация Искам Бебе, като обновихме част от обзавеждането в административния им офис.

С това дарение и усилията на целия екип на клиника Адела се надяваме с малко да подобрим качеството на предоставяната медицинска грижа и да улесним работата на медицинския персонал. Ще продължим да търсим начини да подкрепяме медицинските заведения в страната в техните най-спешни нужди, за да могат да предоставят по-добри условия за болничен престой на пациентите.

Adella Fertility