fbpx

IT’S YOU, ONLY BETTER

Възприятието и усещането за красота и естетика е строго индивидуален и много комплексен процес. В Adella Aesthetic вярваме, че красивият външен вид е съвкупност от много неща, които освен красотата, включват и отношението към живота и околния свят. Нашата визия за естетика е да изглеждате максимално естествени и неподправени като излъчване, да сте подобрена версия на себе си.

Лично отношение

В Adella Aesthetic Clinic вярваме, че доверието и личното отношение са ключови при избора на хирург и клиника. Затова създадохме медицински център от ново поколение, който предлага съвременен подход на лечение, съчетан с най-иновативната апаратура и високо качество на услугите.

Ние вярваме, че зад успеха в нашата работа стои индивидуалният подход и професионално отношение. За постигане на максимално добри резултати, екипът ни обръща нужното внимание на специфичните нужди на всеки пациент и неговата уникалност.

Висока квалификация

Водещият лекар на Adella Aesthetic Clinic д-р Йордан П. Йорданов има дългогодишна практика в областта на пластично-възстановителната и естетична хирургия. Той е най-младият пластичен хирург в България с придобита докторска степен по тази специалност и единственият с европейска такава от престижен чуждестранен университет. Член е на американската и испанската асоциации по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Целият екип на клиниката са доказани професионалисти, работили в големи болници в някои от най-отговорните и тежки специалности на медицината.

Процедури

Създадохме Adella Aesthetic Clinic с идеята при нас да се извършва естетична и реконструктивна пластична хирургия според утвърдени и научно доказани световни стандарти.

Клиниката е оборудвана с последно поколение апаратура от най-висок клас, а екипът използва само най-добрите и доказани медицински материали.  Разполагаме с прекрасни условия, уютни стаи и модерен дизайн, който напълно се различава от стандартната представа за болнична обстановка.

Adella Aesthetic
Adella Fertility