ADELLA FERTILITY CLINIC Е ЦЕНТЪР ЗА РЕПРОДУКТИВНИ УСЛУГИ

В Adella Fertility Clinic работят водещи, в своята област, лекари и специалисти. С цел съвременна диагностика и лечение, сградата е оборудвана с последно поколение апаратура от най-висок клас. Клиниката разполага с прекрасни условия, уютни стаи и модерен дизайн, който напълно я различава от стандартната представа за болнична обстановка.

За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно. Вярваме, че сме създали клиника от най-високо ниво и ще оправдаем доверието на пациентите!

Директорът на Adella Fertility Clinic, д-р Петра Семерджиева, споделя:

“Създадохме клиниката, водени от идеята, да предложим на нашите пациенти съвременен подход, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната апаратура, с цел повишаване качеството на услугите. Екипът ни е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията, които се стремят всеки пациент да получи лично отношение и индивидуален подход към неговия случай. Гордеем се с това, че имаме подкрепата на водещи консултанти и специалисти от различни държави.”

Adella Fertility

!!! Уважаеми пациенти,

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и наложените мерки от националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.

Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.