IUPT

ИНТРАУТЕРИННА ПЛАЗМОТЕРАПИЯ

 Иновативен метод със собствени тромбоцити за подобряване на рецептивността на ендометриума. Плазмолифтингът работи, като високо ефективен биологичен стимулатор на регенеративните процеси. Въведена в маточната кухина промбоцитната автоплазма предизвиква разрастване на капилярите, нормализиране на кръвоснабдяването, подхранване на тъканите и стимулира обмяната на веществата. Растежните фактори, които се съдържат в автоплазмата са естествени за човека. Те не са мутагенни и не предизвикват странични ефекти. Прилагат се при пациенти с:

  • Повтарящи се имплантационни неуспехи;
  • След оперативни интервенции (хистероскопия за отстраняване на полипи, миоми, Ашерман синдром и др.);
  • Ерозии на маточната шийка;
  • Упорити вагините.

Процедурата може да се повтаря следващите цикли до постигане на желания ефект. Има данни за повишаване рецептивността на маточната лигавица с повече от 10 %. Методиката е минимално инвазивна, безопасна и безболезнена.

Консултирайте се с нашите специалисти

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Fertility

!!! Уважаеми пациенти,

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и наложените мерки от националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.

Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.