fbpx

ADELLA CLINIC FERTILITY Е ЦЕНТЪР ЗА РЕПРОДУКТИВНИ УСЛУГИ В СОФИЯ | БЪЛГАРИЯ

Adella Clinic е нова, частна клиника, разположена в модерна сграда в квартал „Изток“, като в нея се извършват три строго профилирани дейности:

  • Гинекология, асистирана репродукция и хирургия – “Adella Fertility”
  • Ортопедия и травматология – “Adella Orthopedic”
  • Пластично – възстановителна и естетична хирургия – „Adella Aesthetic”

В Adella Clinic работят водещи, в своята област, лекари и специалисти. С цел съвременна диагностика и лечение, сградата е оборудвана с последно поколение апаратура от най-висок клас.

Директорът на Adella Clinic, д-р Петра Семерджиева, споделя:

Създадохме клиниката, водени от идеята, да предложим на нашите пациенти съвременен подход, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната апаратура, с цел повишаване качеството на услугите. Екипът ни е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията, които се стремят всеки пациент да получи лично отношение и индивидуален подход към неговия случай. Гордеем се с това, че имаме подкрепата на водещи консултанти и специалисти от различни държави.

Adella Clinic разполага с прекрасни условия, уютни стаи и модерен дизайн, който напълно я различава от стандартната представа за болнична обстановка.

За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно. Вярваме, че сме създали клиника от най-високо ниво и ще оправдаем доверието на пациентите!