fbpx

ДА ДАРЯВАМЕ ЖИВОТ НИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ!

В Adella Fertility работим основно с двойки с репродуктивни проблеми. Освен с асистирана репродукция се занимаваме и с минимално инвазивна ендоскопска хирургия.

Доверието в лекаря е ключово за постигане на успех, затова, в методите си на работа, използваме индивидуален подход. Вярваме, че всеки човек е уникален и се нуждае от специфични грижи и лично отношение.

За постигане на максимално добри резултати, клиниката е оборудвана с най-съвременна апаратура, както в ембриологичната лаборатория и операционната зала, така и в консултативните кабинети.

Целият медицински екип са опитни и високо квалифицирани професионалисти. Д-р Петра Семерджиева, д-р Александър Калчев и главния ембриолог Валентин Пенчев, са преминали редица специализации и обучения в престижни университети у нас и в чужбина.

IVF PIONEERS

Д-р Петра Семерджиева завършва Медицински университет – София. През 2010 година придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. Специализирала е по проблемите на стерилитета и методите за асистирана репродукция в Израел, Италия и Германия. Преминала е обучения в трансвагинална лапароскопия и операции в репродуктивната медицина в Льовен, Белгия. Има специализация по репродуктивна ендокринология и инфертилитет в Acacio Fertility Center в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ.

Д-р Александър Калчев завършва Медицински университет – София. Следва медицина в Universita degli stdudi di Firenze. Придобива специалност и започва активно да се занимава с ендоскопска хирургия и асистирани репродуктивни техники. Преминава през различни специализации в репродуктивни клиники в Белгия, САЩ, Израел, Австрия и Италия. Въвежда, за първи път в България, трансвагиналната ендоскопия. Един от малкото хирурзи в света, с международно признат сертификат от Европейската асоциация по репродуктивна медицина ECRES Master of reproductive surgery.

Валентин Пенчев завършва магистърска степен „Генно и клетъчно инженерство” през 2011 година, като преди това получава бакалавърска степен „Молекулярна биология” в СУ „Св. Климент Охридски”. Докторант е по молекулярна биология в Център по молекулна медицина, където работи в областта на човешката молекулярна генетика. Валентин Пенчев има основна роля за изработването на първите предимплантационни генетични диагностики, с цел установяването на наличието на анеуплоидии, в Румъния и Сърбия. Сертифициран е от Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) за старши ембриолог. Научен консултант е в изработването на две дипломни работи за придобиване на ОКС „Магистър”.

В хода на кариерата си, нашите специалисти са отговорни за някои от най-високите нива на успеваемост при IVF в България. Получили са широко признание за работа си в областта на ин витро и грижата за плодовитостта, както от пациенти, така и от колеги.

ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ ГРИЖИ

Центърът предлага затворен цикъл – съвременен подход съчетан с най-иновативната апаратура. Целта е повишаване на качеството на услугите за хора, семейства и партньори.

За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно.

Удобствата в Adella Fertility включват лаборатория на място, операционна зала и криоконсервация, семинологична лаборатория, както и запазване на фертилността в нашата крио банка. Това осигурява на пациентите освен удобство, но и по-ниски разходи за цялостното лечение на фертилността. Предлагаме пълен спектър от грижи: Ин витро оплождане (IVF), Вътрематочна инсеминация, (КОХС), Яйчникова фоликулна пункция, Семенна проба и анализ, Асистирани репродуктивни технологии (АРТ), Ембриотрансфер при ин витро, IUI и др.

Грижата за репродуктивните проблеми често е пътуване, което има много завои… Всеки човек, сам по себе си, е уникален и се нуждае от специфични грижи и лично отношение.

Именно затова, от Adella Fertility се осланяме на индивидуалния подход.