fbpx

MENTOR ИМПЛАНТИ

Когато обмисляте да се подложите на операция за увеличаване на бюста, Вие трябва да вземете под внимание вида и марката гръдни импланти, с които работи Вашият пластичен хирург. Те трябва непременно да бъдат качествени, доказали се във времето и произведени при най-стриктно спазване на стандартите и нормативните уредби, както и да отговарят на съвременното ниво на медицинската наука.

Гръдните импланти на Mentor, които се използват както в естетичната хирургия за уголемяване на гърдите, така и за реконструкция на женския бюст, са от най-високо качество и се произвеждат при строги стандарти за дизайн и клинични тествания.

Ние в Adella Aesthetic работим с имплантите Мentor, защото те са доказали се във времето висококачествени продукти, които са на пазара вече повече от 20 години.

Защо се доверихме на импланти Mentor ли? Защото те:

  • притежават най-стриктния контрол на качеството в света;
  • предлагат доживотна гаранция на имплантите, използвани за естетична корекция на бюста;
  • предлагат уникално качество на импланта, благодарение на единствената в света автоматизирана изработка на обвивката на импланта;
  • са първият в света производител на гръдни импланти, получил одобрение от Американската Агенция за Контрол на Храните и Лекарствата (FDA)
  • MemoryGel® имплантите са единствените силиконови импланти, които се произвеждат по най-стриктните Американски и Европейски производствените стандарти

Консултирайте се с Вашия пластичен хирург относно формата и текстурата на гръдните импланти, които биха били най-подходящи за Вас. Голямото разноообразие от форми, размери и твърдост на имплантите Mentor позволява при всяка жена, желаеща уголемяване на бюста или реконструкция, да бъдат постигнати оптимални и дълготрайни резултати.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility