fbpx

ЛИФТИНГ НА ГОРНИ КРАЙНИЦИ (БРАХИОПЛАСТИКА)

Намалява излишната кожа и мазнини от горните крайници.

Процедура

Целта на хирургичния лифтинг на горната част на ръцете или т.нар брахиопластика е да се намали излишната кожа и мастна тъкан и така да се постигне стягане и намаляване на обиколката. Когато кожата има добър тургур или увисването е минимално, мастните натрупвания могат да бъдат намалени чрез липосукция. Но при силно изразен излишък на кожа, мастна тъкан и отпуснатост състоянието може да се подобри само чрез операция. Разрезът се прави  от вътрешната страна на ръката. След това се отстранява част от дермата и мастната тъкан, а подкожието и кожата се зашиват с естетически шев.

Анестезията може да бъде пълна упойка или локална със седация.

Възможно е да се наложи болничен престой от един ден.

В някои случаи може да се получи временен оток или лимфедем на ръцете (хроничен оток).

Силно изразени или келоидни белези и увреждания на нервите по кожата.

Процесът на възстановяване може да отнеме от седем до десет дни. Еластична превръзка или компресиращо бельо може да бъде препоръчано за няколко седмици или повече.

Добри и стабилни резултати могат да бъдат постигнати при млади пациенти със затлъстяване, които имат добър тонус на кожата, както и при по-възрастни с помощта на подходящ следоперативен режим, включващ носенето на следоперативна еластична превръзка (компресивно бельо).

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility