fbpx

ФЕЙСЛИФТИНГ

Подобрява отпусната кожа и меки тъкани на лицето, челюстите и врата.

Процедура

Пълният фейслифтинг подобрява кожата и тъканите на долните две трети от лицето, които се намират от ушите през бузите и надолу до линията на челюстта. Премахва се излишната мазнина, стягат се мускулите, а кожата се изпъва.

Приблизително четири часа, но може и повече.

Обикновено се използва пълна упойка и по-рядко локална анестезия със седация.

Обикновено пациентите остават една вечер в лечебното заведение.

Временни натъртвания, подуване, изтръпване и повишена чувствителност на кожата, както усещане за стегнатост и сухота на кожата. На мъжете понякога се налага да променят навиците си за бръснене, като го правят и зад ушите, където се премества част от кожата, на която расте брада.

Наранявания на нервите, които контролират лицевите мускули или усещането (което обикновено е временно, но в редки случаи може да е постоянно), инфекция, кървене, трудно заздравяване, образуване на белези, асиметрия и промяна в линията на косата.

Пациентът може да се върне на работа след десет до четиринайсет дни. По-интензивна активност може да се възобнови след две или повече седмици. Синините и отокът трябва да започнат да изчезват след седем до десет дни. Излагането на слънце трябва да бъде ограничено за няколко месеца след операцията. Препоръчва се използването на крем със слънцезащитен фактор, който осигурява както UVA, така и UVB (ултравиолетова) защита.

Обикновено фейслифтингът поддържа оптимален външен вид за пет до десет години.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility