fbpx

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА РЪЦЕ

Придава на ръцете по-младежки вид чрез инжектиране на филъри или на собствена мастна тъкан, взета от друга част на тялото.

Процедура

Инжектиране на филъри на основата на хиалуронова киселина, която се съдържа естествено в тялото и подобрява вида и тургора на кожата.

Трансфер на собствена мастна тъкан (липофилинг) – инжектиране на собствени мазнини, е процедура, която използва собствената мастна тъкан на човек за попълване на контура на ръцете.

Необходимата мастна тъкан се добива чрез ограничена липосукция чрез един или няколко разреза от 3 до 5 мм. Обикновено се взема от корема или от вътрешната част на бедрото. Аспирираната (изсмуканата) мазнина се обработва чрез центрофугиране, филтриране или изплакване. Резултатът е чиста мастна тъкан, готова за инжектиране.

След това мазнината се инжектира, където е необходимо. Мастната тъкан се разпределя равномерно в зоната чрез впръскване на малки количества в тъканите, така че да е добре заобиколена от здрава тъкан. Това гарантира, че трансплантираната мастна тъкан остава в контакт с околните тъкани, които трябва да я снабдяват с кислород и хранителни вещества.

 

При използване на филъри на основата на хиалуронова киселина около половин до един час.

При липофилинг межу един и два часа.

При инжектиране на филъри се използва локална упойка без седация.

При липофилинг се използва обща упойка с местна инфилтрационна анестезия на донорната и обработваната област.

Обикновено не се налага болничен престой – процедурата е амбулаторна.

Синини, подуване, болезненост.

Асиметрия, неравности, прекомерна корекция (свръхкорекция) и инфекция.

Основният оток обикновено намалява от третия ден, а социалните дейности могат да се възобновят след около една седмица до десетина дни.

При използването на филъри пълният ефект на подмладяване трае около 9 месеца – 1 година, след това е необходимо последваща интервенция.

При липофилинга пълният ефект се проявава, след като тялото абсорбира известен процент от мазнините (между 25 и 50). Прирастналата мастна тъкан има еволюцията на мастната тъкан в останалите части на тялото.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility