fbpx

ПОВДИГАНЕ НА СЕДАЛИЩЕ

Подобрява, стяга и придава по-младежки вид на седалището

Процедура

Излишната кожа и мазнини, натрупани поради възрастови промени, фактори на наследственост или масивна загуба на тегло в седалищната област, могат да бъдат подобрени чрез оперативно повдигане на тази зона. За да не се бърка с „бразилски лифтинг“, който добавя обем чрез трансфер на собствена мастна тъкан, тази процедура включва само премахване на кожата и мазнините чрез хирургично изрязване и подвигане с или без липосукция за подбряване на контура.

Обикновено между три и шест часа.

Обикновено се използва пълна упойка

Най-често се остава един-два дни в лечебното заведение.

Могат да се наблюдават временна болка, посиняване, загуба на чуствителност и отоци в областта на седалището.

Хематом или серома (натрупване на кръв или течност под кожата, което може да изисква отстраняване), инфекция, незадоволителни резултати, които могат да наложат допълнителни процедури, загуба на сетивност.

Оперативното повдигане на седалището изисква от две до три седмици възстановяване, преди да можете да възобновите обичайните си дейности. Пълното възстановяване ще отнеме няколко месеца. Добрата грижа за цялостната кондиция на организма и изпълнението на съветите на лекаря ще ускори процеса на заздравяване, ще подобри резултатите и ще предотврати усложненията.

Областта на седалището ви ще изглежда по-гладка и по-тонизирана. Всеки дискомфорт, причинен от излишната кожа, ще бъде облекчен. Резултатите от лифтинга на седалището са много дълготрайни. Както при повечето хирургични операции, колебанията в теглото, бременността и стареенето ще окажат влияние върху тялото и резултатите от интервенцията. Ако поддържате здравословен начин на живот и избягвате разтягането на кожата чрез увеличаване на теглото, можете да очаквате по-дълготрайни резултати.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility