fbpx

НЕОПЕРАТИВНИ КОРЕКЦИИ С ФИЛЪРИ

Естетичната медицина бележи огромен прогрес през последните години и все по-голям фокус стават минимално инвазивните методи. Неоперативната корекция чрез инжектиране на филъри има мигновен ефект и е далеч по-малко травматична от хирургичните техники.

С помощта на филърите лесно се коригират дефекти и признаци на стареене по лицето и тялото. Третират се фини линии и дълбоки бръчки и белези. Променят се обемът и формата на устните, носа, брадичката, скулите. Използват се за лифтиране на лицето, ревитализиране, подобряване на плътността и тургора на кожата, подмладяване на зоната на ръцете и др.

В Adella Aesthetic Clinic рaботим с най-високия клас клинично изпитани и официално регистрирани в Европа продукти на Restylane със сертификат за качество, състав и концентрация.

Тези филъри на основата на хиалуронова киселина от неживотински произход са най-използваните в световен мащаб с над 20-годишна история. Има редица обширни клинични проучвания, които подкрепят безопасността и ефективността им.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на организма, която се резорбира след време и не предизвиква никакви странични реакции.

Резултатите от процедурите с Restylane са дълготрайни и дават свобода на избор за поддържане на ефекта.

Процедури с филъри на основата на хиалуронова киселина

– Лицево подмладяване

–  Корекция на устни

– Промяна на контура на лицето – скули, брадичка и др.

– Неоперативна ринопластика

Подмладяване на ръце

– Подмладяване на висулката на ухото

– Удебеляване на пенис

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility