fbpx

ЛИФТИНГ НА ЧЕЛО И ВЕЖДИ

Намалява бръчките на челото, повдига отпуснатите вежди, коригира отчасти увисналата кожа на горния клепач и омекотява линиите.

Процедура

Лифтингът на челото и веждите премахва излишната тъкан, стяга мускулите и кожата в тази зона. При традиционната техника процедурата се извършва с разрез в горната част на главата точно зад линията на косата. Съществуват няколко модифицирани, мининвазивни техники, както и ендоскопски такива, при които травмата и белезите върху тъканите са минимални.

Възможни са пълна упойка, интравенозна седация или локална анестезия.

Най-често процедурата се провежда в амбулаторни условия и не се налага болничен престой.

Пациентът може да получи временен оток, изтръпване, главоболие и синини. Има вероятност за появата на сърбеж и косопад. Оплакванията ообичайно преминават за период от около две седмици, по-рядко до няколко месеца.

Наранявания на лицевите нерви, причиняващи загуба на движение, мускулна слабост или асиметричен вид, области, в които настъпва постоянна загуба на сетивност, както и белези.

Пациентът обикновено се връща на работа от седем до десет дни след интервенцията.  По-интензивната активност трябва да бъде ограничена в продължение на няколко седмици. Пълното възстановяване от синини и отоци отнема от две до три седмици.  Излагането на слънце трябва да се ограничи в продължение на няколко месеца, за да се избегне хиперпигментация на челото. Тя може да настъпи в резултат на излагане на слънчева светлина през първите три до шест месеца след извършване на процедурата.

Резултатите от тази процедура обикновено продължават от няколко до десет години.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility