fbpx

ЛИФТИНГ НА ВЕНЕРИН ХЪЛМ

След бременност, при загуба и наддаване на тегло, както и с възрастта понякога може да се забележи увеличаване и отпускане на Венериния хълм. За някои жени това може да създаде проблеми – изпъкването да стане видимо през дрехите, както и да попречи на сексуалния контакт. Тази промяна може да бъде ккоригирана чрез хирургически лифтинг (повдигане).

Процедура

Използва се хирургическо повдигане (лифтинг) и фиксиране, като често се прилага и липосукция за отстраняване на мастната тъкан, както и отстраняване и стягане на кожата, за да се създаде плосък, гладък външен вид. В допълнение може да се извърши и лабиопластиката – корекция на срамните устни.

Между един и три часа.

Анестезията е най-често обща (пълна упойка).

Възможно е да се наложи болничен престой от един ден.

Ще има дискомфорт и подуване за първите няколко дни след операцията, като е възможно да има и промяна в чувствителността.

Както при всяка оперативна намеса, са възможни инфекция, белези или незадоволителни рзултати, които да налагат последваща интервенция.

Необходимо е да се носи компресиращо бельо за няколко седмици, докато тъканите се възстановят. Повечето пациенти могат да се върнат на работа след 1 седмица, но пълното възстановяване ще отнеме около 6 седмици. Трябва да се избягват напрегнати дейности и сексуална активност, докато пациентът не се възстанови напълно.

След лифтинг на Венериния хълм зоната ще бъде по-плоска и няма да се вижда при носене на тесни дрехи и бански костюми. Ако пациентката поддържа здравословно и стабилно тегло след процедурата, резултатите ще бъдат постоянни. Всяка бременност, повишаване или загуба на тегло може да променят ефекта от процедурата.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility