fbpx

ЛИФТИНГ НА БЕДРА

Подобрява външния вид на горната част на краката.

Процедура

Лифтингът на бедрата се отнася до операциите, които отстраняват кожата и мазнините от областта на горната част на краката, за да се подобрят контурите чрез отстраняване на обемни и увиснали меки тъкани.

Два до пет часа в зависимост от количеството тъкан, която трябва да се отстрани и избраната техника. Обикновено изисква поне една промяна на позицията по време на операцията, като пациентите се обръщат от позиция по лице на гръб или обратно.

Анестезията най-често е пълна упойка.

Възможно е да се наложи болничен престой от един-два дни.

Най-честият страничен ефект е разкъсването на шевовете при слабините поради прекомерното разтягане на тъканите, причинено от прибързаното движение на пациента. Могат да се образуват и по-широки белези поради напрежението и опъването на кожата в тези зони.

Подобно на рисковете, свързани с всяка операция, те включват инфекция, хематоми и събиране на течности. Възможна е загубата на сетивност.

Изисква от три до четири седмици ограничения в движенията, включително неразгъването докрай на краката, както и ограничаване на прекомерното им сгъване. Тази процедура е най-добре да се прави в по-студените месеци на годината, тъй като изисква носене на компресивно бельо.

Този вид операция обикновено се понася добре и се оценява от пациентите. Резултатът е в зависимост от това доколко стабилно се поддържа телесното тегло след операцията, както и от индивидуалните процеси на стареене.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

За нас личното отношение е изключително важно и ще обсъдим случая Ви индивидуално.
Не се колебайте да се свържете с нас.

ЗАПАЗETE ЧАС

Adella Aesthetic
Adella Fertility