fbpx

ВИСОКА КВАЛИФИКАЦИЯ И СТИЛ В ПРЕДЛАГАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ

Adella Aesthetic Clinic е медицински център от ново поколение, който предлага широк спектър от процедури в областта на пластично-възстановителната и естетична хирургия, както и редица нехирургични корекции. Мисията ни е да подобряваме здравето и красотата на нашите пациенти, като винаги се стремим да запазваме тяхната индивидуалност.

Подход

В клиниката предлагаме най-съвременен подход на лечение, който следва последните световни тенденции и достижения на науката и практиката, като поддържаме най-високите стандарти в специалността. За постигане на целите в Adella Aesthetic Clinic залагаме на опитен и най-високо квалифициран екип в съчетание с модерна апаратура.

Водещият лекар д-р Йордан П. Йорданов е единственият пластичен хирург в България с придобита европейска докторска степен по специалността от престижен чуждестранен университет. При избора на медицински материали не се прави никакъв компромис – използваме само най-добрите в света – доказани чрез дългогодишни клинични изследвания и приложението им в практиката.

Ключово за успеха в нашата работа е личното отношение към пациента, което винаги е на преден план. Екипът ни постига най-добрите резултати с оглед специфичните нужди на всеки пациент в неговата уникалност.

Клиника и екип

За постигането на максимално добри резултати в Adella Aesthetic Clinic работи всеотдаен и най-висококвалифициран медицински екип. Хирургът – д-р Йордан П. Йорданов има дългогодишен опит в реконструктивната и в естетичната хирургия. Той е член на:

  • Американската асоциация по естетична пластична хирургия
  • Американската асоциация на пластичните хирурзи
  • Испанската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия
  • Кралската асоциация на Великобритания по медицина
  • Fellow на Европейския борд по пластично-възстановителна и естетична хирургия

Международен трейнър, гост-лектор и демонстратор е в редица национални и международни обучения. Съавтор е в учебник по пластична хирургия на испански език, автор е на две самостоятелни монографии, както и автор и съавтор на над 50 научни статии, публикувани в специализирани издания.

Целият екип са доказани професионалисти, работили в големи болници в някои от най-отговорните и тежки специалности на медицината.

Пластично-възстановителни и естетични процедури

ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ

Adella Aesthetic
Adella Fertility